HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Apprentissages sociaux et apprentissages au travail dans une boulangerie-patisserie

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

Cited literature [2 references]  Display  Hide  Download

https://hal-cnam.archives-ouvertes.fr/hal-02416537
Contributor : Aurélie Puybonnieux Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, December 17, 2019 - 5:08:56 PM
Last modification on : Tuesday, May 24, 2022 - 4:44:01 PM
Long-term archiving on: : Wednesday, March 18, 2020 - 9:09:24 PM

File

APPRENTISSAGES SOCIAUX ET APPR...
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02416537, version 1

Collections

Citation

Jean-Marie Barbier. Apprentissages sociaux et apprentissages au travail dans une boulangerie-patisserie. Table-ronde sur la formation professionnelle. 7ème Semaine de l’Excellence - Boulangerie, Confédération nationale de la boulangerie-patisserie, Nov 2019, Vesoul, France. ⟨hal-02416537⟩

Share

Metrics

Record views

87

Files downloads

142