Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Apprentissages sociaux et apprentissages au travail dans une boulangerie-patisserie

Document type :
Conference papers
Complete list of metadatas

Cited literature [2 references]  Display  Hide  Download

https://hal-cnam.archives-ouvertes.fr/hal-02416537
Contributor : Aurélie Puybonnieux <>
Submitted on : Tuesday, December 17, 2019 - 5:08:56 PM
Last modification on : Monday, January 6, 2020 - 11:29:08 AM
Long-term archiving on: : Wednesday, March 18, 2020 - 9:09:24 PM

File

APPRENTISSAGES SOCIAUX ET APPR...
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-02416537, version 1

Collections

Citation

Jean-Marie Barbier. Apprentissages sociaux et apprentissages au travail dans une boulangerie-patisserie. Table-ronde sur la formation professionnelle. 7ème Semaine de l’Excellence - Boulangerie, Confédération nationale de la boulangerie-patisserie, Nov 2019, Vesoul, France. ⟨hal-02416537⟩

Share

Metrics

Record views

122

Files downloads

68